Voetreflexmassage na de bevalling

Na de bevalling

Ja en dan ben je net bevallen en word het pas echt druk. Uiteraard ben je super blij met je kleine spruit. Maar tegelijkertijd schieten je hormonen alle kanten op en kom je vooral slaap te kort.

Je kleintje moet zijn ritme nog vinden en houd je ‘s nachts lekker wakker en dan heeft hij ook nog eens last van krampjes…

Het hoort er allemaal bij en gaat ook echt weer over.

Maar 9 maanden zwanger betekent ook 9 maanden ont-zwangeren.

En daar kan voetreflexologie jou bij helpen.

Voor de moeder

Na de bevalling zorgt de voetreflex ervoor dat het fysieke en mentale lichaam zich weer sneller hersteld. Ook kan het helpen bij postnatale depressie, of ter voorkoming daarvan.

De fysieke en mentale klachten na de bevalling zullen zich sneller herstellen.

Denk hiervoor b.v. aan:

 

 • Bekkeninstabiliteit
 • Rugklachten
 • Vermoeidheid
 • Kraamtranen
 • Hormonen balans
 • Herstel baarmoeder etc.

Voor de baby

Ook voor de baby is het heel belangrijk om binnen 4 weken na de geboorte (mits het geen prenatuur baby is) al voetreflex te ontvangen.

Je baby zal hierdoor zich veel beter gaan ontspannen en door het masseren van de voetjes zal hij of zij de blokkades die hij heeft opgebouwd in jou buik of tijdens de bevalling loslaten.

Dit gebeurt op zo’n zachte manier en na 2 of 3 behandelingen zul je al een hele verbetering merken bij je baby en kunnen jullie veel meer genieten van de kraamtijd en de tijd erna.

Hier zal het hele gezin heel bij mee zijn.

Voetreflex helpt bij baby tegen o.a.

 • Krampjes
 • Obstipatie
 • Onrustige baby’s
 • Reflux
 • Slecht slapen
 • Veel huilen etc.

Voor moeder en baby

Hiervoor bied ik  speciaal een postnataal kraampakket aan. Hiermee ga je ervaren dat je sneller hersteld van je zwangerschap en bevalling en dat jij en je baby veel rustiger zullen zijn met minder klachten en echt met elkaar kunnen genieten de komende tijd. En zodra je weer aan het werk gaat dat veel beter aan kan, doordat je meer rust ervaart en vooral veel meer energie zal hebben.

 

Het pakket bestaat uit 6 behandelingen van 75 min. Die je over 9 maanden kan verdelen. De eerste 3 behandelingen bestaan uit combi behandelingen moeder en kind. Je komt binnen 4 weken na de bevalling voor de 1e keer. Ik behandel eerst je baby en daarna jou de moeder. Je baby kan dan lekker samen met jou ontspannen. Daarna plannen we de volgende behandelingen in.

 

De laatste 3 behandelingen is speciaal voor jou alleen de moeder. Om zo tijd voor jezelf te nemen. Misschien ben je dan alweer aan het werk en ben je het overzicht een beetje kwijt, je moet weer zoveel en plannen is nog wel een ding.

Hierbij ga ik je helpen en zal je ervaren dat je meer rust krijgt, het overzicht bewaard en alles meer los kan laten.

Dit zijn hele fijne en speciale behandelingen om volledig in een totale ontspanning te komen. 

 

Zo ben je in 9 maanden tijd helemaal weer jezelf en kan je het leven veel makkelijker aan.

Dit is niet alleen voor jou fijn maar ook voor je gezin. Want een gestreste moeder kan er niet zijn voor haar kind en eventueel andere kinderen, ook je partner zal hier veel gelukkig van worden, als jij goed in je vel zit en geen last heb van hormoon schommelingen etc. zal iedereen hier baat bij hebben.

En dit allemaal voor totaal 440 euro.