Metamorfose massage

De metamorfosemassage, een hele beleving

Je zit in een cocon en je ontpopt je als vlinder.

Hoe mooi kan het leven zijn.

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder.

Metamorfosemassage is een vorm van massage die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom, op de voeten, de handen en het hoofd. Waardoor een diepe transformatie van oude trauma’s gerealiseerd kan worden.

Het zorgt er namelijk voor dat je de blokkades los gaat laten, en dat de levensenergie weer gaat stromen. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten, bewustwording en zal je stappen gaan zetten in de richting waar jij naar toe wilt, zodat je onbegrensd jezelf kan zijn.

Deze massage is ook vooral bedoeld voor vrouwen die zwanger zijn en om met de veranderingen mee te gaan, voor baby’s vanaf 2 weken zodat ze de blokkades los kunnen laten die ze bij de moeder in de buik al hebben opgebouwd.

Voor mensen die getroffen zijn door een ziekte en, of een dierbare verloren zijn in hun leven,  geen energie meer hebben en het lichtpuntje kwijt zijn.

Het helpt bij het:

  • Werken aan je bewustzijn.
  • Verwerken van oude emoties na trauma’s of ernstige ziekte
  • Psychische klachten
  • Hormonale klachten
  • Heerlijke ontspanning