Help zelf je kindje door voetreflexologie voor baby's, peuters & kleuters via mijn online cursus.

Help zelf makkelijk je kindje bij klachten met voetreflex online

Nu met € 20,00 korting voor maar € 57,00

Hierboven zie je de eerste videoles om jouw baby lekker te laten ontspannen. Duidelijk, kort & direct resultaat.

Mijn online cursus voor blije baby's en kinderen

Korte online lessen om zelf kwaaltjes makkelijk bij jouw kindje te verhelpen.

Deze online cursus heb ik speciaal gemaakt voor jou als ouder om zelf de kwaaltjes van baby, peuter en kleuter te kunnen verhelpen. Op elk uur van de dag (of nacht natuurlijk).

Ik ben Andrea Captein van Andrea’s Voetreflexmassage in Waddinxveen. Ik ben mij gaan specialiseren in voetreflex bij baby en kind. Met hele mooie en goede resultaten, die wil ik niemand onthouden. Daarom heb ik deze cursus voor jou gemaakt.

Je leert met duidelijke foto’s, tekst en korte video precies wat je kunt doen. En je kunt niets fout doen!

Zelf kwaaltjes verhelpen bij jouw baby

17 verschillende modules

Duidelijke video's

In korte video's laat ik je zien, hoe jij zelf de kwaaltjes verlicht door voetreflexmassage bij jouw kindje.

Je ziet direct resultaat!

Snel resultaat

Darmkrampjes, reflux, ontspannen, beter en dóór slapen, longen, verkoudheid, oorontsteking. 

Door de cursus verlicht de klacht.

blij kind, blije ouder

Zelf snel je kind helpen met voetreflexmassage. Altijd, waar je ook bent. Op een makkelijk uitgelegde manier.

Volstrekt natuurlijk.

100% tevredenheid

Ik weet zeker dat deze cursus jou en jouw kindje helpt. Ik geef je geld terug als jij binnen 14 dagen na aankoop laat weten dat je niet tevreden bent.

Cursus inhoud van 17 modules

Inhoudsopgave:

– Vier ontspanningsgrepen

– Help mijn kind wil niet slapen

– Beter slapen door dit rustpunt

– Loslaten, ontspannen en ontwikkelen van de ruggenwervel

– De Nervus Vagus

– Betere opnamen van de voeding/slikproblemen

– Overgeven / boertjes laten / refux

– De dikke darm

– De dunne darm

– Longen

– Snotterige traanogen

– Looporen, oorontstekingen

– Snotneus

– Verkoudheid

– Vastzittende hoest

– Keelpijn en pijn bij het slikken

– Het gebit

Reviews

Wat anderen zeggen:

Luka van 7 maanden had hulp nodig gegaan om hem te helpen met slapen, ontlasting en ontspanning vinden. Andrea is geduldig en lief en heeft een fijne praktijk. Luka is meer en langer ontspannen na een voetreflexmassage en het slapen gaat daardoor ook beter. Met de ontlasting merken we ook echt een positief verschil. Door de cursus kan ik nu zelf verder aan de slag. Dank je wel!
Bij ons hebben de behandelingen van Andrea echt geholpen. Onze dochter had elke maand last van oorontsteking. Een paar behandelingen gehad in de zomer. En tot op heden nog geen oorontsteking meer gehad! Nogmaals bedankt Andrea!
Mijn zoon (11) had van baby af aan buikpijn klachten. Die soms gerelateerd konden worden aan stress, spanning voor gebeurtenissen maar vaak ook helemaal niet. Dokters en ziekenhuizen hebben we bezocht om een oplossing te vinden. Na jaren medicatie en doktersbezoeken gingen we op zoek naar iets anders gezien er niet veel verbetering in zat. Zo kwam ik op de site van Andrea en hebben we een afspraak gemaakt. Na 2 behandelingen merkte wij als ouders al verschil. De medicijnen werden afgebouwd. Onze zoon had wat meer behandelingen nodig voor hij doorhad dat hij niet meer hoefde te zeggen dat hij buikpijn had en goed naar de wc kon en uiteindelijk had hij helemaal geen buikpijn meer. Nu, een lange tijd verder, nog steeds geen buikpijn meer en geen medicatie. Hadden we dit maar eerder geweten!!!
Onze dochter (4,5 jaar) had last van ‘vage’ klachten zoals buikpijn, hevige hoofdpijn (kwam door de paracetamol heen), pijnlijke benen, nachtelijk spugen, ineens niet meer urine op kunnen houden, (overloop) diarree, afvallen, vermoeid en weinig eten en drinken. Ze werd een heel stil en timide meisje. Samen met onze dochter heb ik toen een voetreflexmassage geboekt. Halverwege de voetreflexmassage kreeg mijn dochter al last van flatulatie, kreeg ze meer praatjes. Bij thuiskomst ging ze naar het toilet, heeft ze véél ontlasting gehad. S’avonds at ze 3 borden soep leeg en ze is niet meer gestopt met eten. Ik ging er heen met een timide meisje en kwam thuis met een spring in ‘t veld. We zien ons kind weer terug. Inmiddels vraagt onze dochter ook regelmatig aan ons of we haar -na een drukke dag- onder haar voetjes willen ‘kriebelen’. Ook de kinderarts adviseerde om de voetreflexmassage te doen als ze er zo’n baat bij heeft. Andrea heeft veel kennis en kunde is ook zeer geschikt voor kinderen. Ze weet ze op de juiste manier te benaderen. Door Andrea hebben wij ons meisje weer terug.
Wij zijn bij Andrea terecht gekomen omdat onze dochter van 8 maanden zo slecht sliep. Zij heeft vaak in het ziekenhuis gelegen en dankzij de voetreflexmassage werd onze dochter veel rustiger. Ook merkte Andrea dat haar darmen wat onrustig waren. Tijdens de massage hoorde je haar buikje werken. Andrea is een hele lieve vrouw en heeft een fijne ruimte waar onze dochter ook heel ontspannen kon zijn. Zij heeft veel geduld met baby’s en kan goed uitleggen zodat je je baby thuis ook af en toe een voetmassage kan geven.

Wat is voetreflexmassage?

Werkt voetreflexmassage?

Je voeten zijn de spiegel van je lichaam – alle organen hebben hun uiteinden van de zenuwen in de voet.

De gedachte achter de methode van reflexologie is, dat “ziek” zijn het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest.

Het doel van de reflexologie is om deze harmonie weer te herstellen. 

Door massage, druk en warmtetoevoer kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven.

Ja! Ik zie elke dag de mooie resultaten van voetreflexmassage in mijn praktijk. En dat al meer dan 11 jaar. Klachten verlichten en verdwijnen.

Er is genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de resultaten van voetreflexmassage. Ook bij baby’s. 

En weet je wat het leukste is bij baby’s en kinderen? Die kunnen niets ‘faken’. Je ziet direct wat het doet bij je kindje. Volstrekt natuurlijk!

Heb je vragen? Neem contact op.

Ik ben Andrea Captein van Andrea’s Voetreflexmassage sinds 2012 in Waddinxveen. Ik ben mij gaan specialiseren in voetreflex bij baby en kind. Met hele mooie en goede resultaten, die wil ik niemand onthouden. Daarom heb ik deze cursus voor jou gemaakt. Je leert met duidelijke foto’s, tekst en korte video precies wat je kunt doen. En je kunt niets fout doen!

In afgelopen jaren heb ik de volgende specialisaties en certificaten gehaald: 

  • anti-stress massage
  • metamorfose massage
  • babyreflexologie
  • zwangerschapsreflexologie.

De zwangerschaps- en babyreflexologie zijn heel bijzonder en mooi om te doen. Ik heb goede contacten met de verloskundigenpraktijk in Waddinxveen. Zij verwijzen regelmatig a.s moeders met lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap naar mij door. Door mijn behandelingen zie je snel resultaat. Ook a.s. moeders die op het punt staan om te bevallen, maar de baby blijft nog ‘even zitten’ kan voetreflexmassage het laatste zetje zijn om de bevalling op gang te brengen. En zoals je kunt zien op deze pagina, is dat ook wetenschappelijk onderzocht. Het werkt dus!

Na de geboorte is reflexlogie heel prettig voor de baby. Bij babyreflexologie reageert de baby vaak al na 1 à 2 behandelingen om van darmkrampjes, onrust, reflux, huilen, of slecht slapen af te komen.

Ook geef ik workshops  babyvoetreflexmassasge voor moeder en kind. Moeders leren dan in 2 lessen hoe zij zelf hun kindje kunnen masseren om klachten te verlichten.

Met voetreflexologie heb ik al veel mensen met veel verschillende klachten kunnen helpen. Sommigen zijn uitgedokterd, anderen boeken deze behandelingen om hun eigen genezingsproces te ondersteunen.

Help zelf je kindje door voetreflexologie voor baby's, peuters & kleuters via mijn online cursus.

Help zelf makkelijk je kindje bij klachten met voetreflex online

Nu met € 20,00 korting voor maar € 57,00