Combi behandeling voor de moeder en kind.

Ontdek de ultieme verwennerij voor zwangere en net bevallen vrouwen: Voetreflexmassage na de bevalling, voor jou en je pasgeboren kindje! Het is tijd om heerlijk te ontspannen na de bevalling, samen met je kleintje. We begrijpen dat deze periode druk en zwaar kan zijn, vooral als het je eerste kindje is. Alles is nieuw en soms vloeien er tranen van geluk én vermoeidheid. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te ondersteunen!

 

Of je nu voor de tweede, derde of vierde keer moeder bent, de kraamtijd blijft een drukke en hectische periode. Rust, ritme en regelmaat zijn van het grootste belang voor jou als moeder, maar ook voor je kleintje. Gun jezelf dit bijzondere moment en leer je kindje nog beter kennen. Hoe? Door middel van voetreflexologie!

Wist je dat de voeten het hele lichaam weerspiegelen? Met reflexologie oefenen we zachte druk uit op de reflexpunten van de voeten. Hierdoor kunnen we pijn en stress verlichten, de doorbloeding en energiestromen stimuleren en het zelfgenezend vermogen activeren. Deze behandeling is onmisbaar voor zowel moeder als kind.

Jullie hebben beiden een intensieve bevalling doorgemaakt en verdienen het om samen volledig te ontspannen. Eventuele ongemakken bij je kleintje, zoals krampjes, verkoudheid, oorontsteking, slaapproblemen, obstipatie, reflux en onrustig zijn, kunnen worden verlicht. Voor jou als moeder zorgen we ervoor dat je hormonen in balans komen en je energie weer gaat stromen.

Deze geweldige aanvulling in de kraamtijd helpt je sneller te herstellen en de bevalling te verwerken. En het mooiste van alles? Jullie genieten samen maar liefst 90 minuten lang van pure ontspanning en bouwen een prachtige band op.

Speciaal voor jou hebben we een fantastische aanbieding samengesteld: 2 combi-behandelingen voor jou en je kindje, elk van 90 minuten, inclusief de online cursus baby voetreflexmassage ter waarde van 77 euro. Tijdens deze behandelingen nemen we uitgebreid de tijd voor jullie en komen de volgende aspecten aan bod:

– We bespreken de zwangerschap en bevalling.

– We kijken naar eventuele uitdagingen waar je momenteel mee kampt.

– We behandelen de mogelijke klachten van je kleintje.

– We onderzoeken of je zelf nog fysieke of mentale klachten hebt als gevolg van de zwangerschap of bevalling.

– Ik deel handige tips en adviezen met je.

– Jullie worden allebei verwend met een heerlijke ontspannende voetreflexmassage, gericht op eventuele klachten.

– En je ontvangt de online cursus voetreflexmassage, zodat je je eigen kindje thuis kunt behandelen bij klachten en voor ontspanning. Deze cursus heeft een waarde van 77 euro.

– Tijdens de tweede behandeling bespreken we opnieuw waar je tegen aan loopt en of je kindje nog ergens last van heeft. Ook is er ruimte om vragen te stellen over de online cursus waar je mee gestart bent. 

Dit alles vormt een prachtige aanvulling in de kraamtijd, waardoor jullie samen kunnen ontspannen, herstellen en de broodnodige rust kunnen pakken. 

Dus zwangere en net bevallen vrouwen, gun jezelf en je kleintje dit bijzondere moment van ontspanning en genezing. Neem de tijd om te herstellen, je bevalling te verwerken en een sterke band op te bouwen met je baby. Met onze voetreflexmassage na de bevalling en de waardevolle online cursus baby voetreflexmassage, zorgen we ervoor dat jullie beiden de beste zorg en ondersteuning krijgen.

 

Wacht niet langer en geef jezelf en je kindje dit kostbare cadeau. Neem contact met ons op en reserveer nu jouw sessies. Jullie verdienen het om te stralen en te genieten van deze bijzondere tijd samen!

 

Profiteer van deze aanbieding voor slechts 227 euro